Els regidors i regidores del consistori alt urgellenc han acordat cedir el 30% de les dietes per assistència als plens. Els diners es destinaran a pal·liar els efectes del coronavirus en l'àmbit local. Una decisió anunciada en la sessió ordinària d'aquest mes d'abril.

Aquesta és una mesura que ha proposat CompromísXLaSeu per fer front a la crisi de la COVID-19. També ha plantejat la creació d'un Fons Extraordinari d'Urgència Social i Econòmica, dotat amb un milió d'euros.

La CUP, per la seva banda, ha considerat que podria haver-se cedit la totalitat de la retribució.

A més, al plenari s'ha aprovat per unanimitat la cessió d'ús d'un local a l'assemblea de la Creu Roja Alt Urgell. L'entitat ja fa temps que fa servir aquest espai, ubicat a l'avinguda de les Valls d'Andorra al costat del banc d'aliments. Ara se n'ha formalitzat la utilització.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR DE COMPROMÍSXLASEU - XÈNIA ANOTA, REGIDORA DE LA CUP