Aquest estiu es preveu licitar les obres de renovació del parc del Pinell de Tremp que tindran una durada de sis setmanes i que inclouran la creació de diferents equipaments per a potenciar les activitats lúdiques i esportives. Es tracta d’un projecte cofinançat entre els fons FEDER de l’operació “Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, l’Ajuntament de Tremp i la Diputació de Lleida.

L’actuació de recuperació mediambiental del parc del Pinell suposa una inversió de 60.000 euros. Aquest espai té uns 50.000 metres quadrats i és actualment la zona verda més gran de la ciutat de Tremp. Al seu voltant hi ha diferents equipaments esportius, un centre educatiu i el Casal de la Gent Gran. També és zona d’esbarjo d’infants, joves i grans. La idea és millorar-ne les instal·lacions i la seguretat per potenciar-lo encara més entre els veïns i veïnes però també de cara als visitants.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, VICEPRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ