L’organització de la marxa cicloturista 3 Nacions ha decidit cancel·lar l’edició del 2020, davant la situació excepcional provocada per la COVID-19. La decisió s’ha pres després de valorar tots els escenaris i opcions possibles, però davant d’un calendari futur saturat d’esdeveniments, el fet que els participants no poden entrenar, i la logística complicada de tres països amb diferents normatives, ha portat a suspendre la marxa d'enguany, prevista pel mes de juny. L'organització, però, ja ha escollit nova data.

Totes les inscripcions realitzades fins al moment es traspassen automàticament per a la propera edició 2021. I per a aquells inscrits per a l’edició del 2020 que no puguin participar al 2021 se’ls realitzarà la devolució íntegra del preu total de la inscripció.
La passada edició, la número 40, va comptar amb prop d’un miler de ciclistes de 10 nacionalitats diferents. La prova compta amb 140 quilòmetres, 2400 metres de desnivell i el principal atractiu és que és l'única de l'estat que creua tres fronteres.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO HERMIDA, ORGANITZADOR