El camí de la Vinyola, que uneix Puigcerdà amb Enveig, continua tallat, igual que la resta de carreteres i camins secundaris fronterers. Els ajuntaments de l'Alta i la Baixa Cerdanya han acordat el tancament d'aquests accessos per tal de restringir la mobilitat degut a la pandèmia del coronavirus.

A banda del camí de la Vinyola, també s'ha tancat la carretera d'Age a Palau de Cerdanya, el camí d’Age a la Guingueta d'Ix, la carretera que comunica la N-154 i el municipi de la Guingueta, entre el càmping Stel i el càmping Mas Piques.
Per evitar el pas dels vehicles, en alguns accessos s'hi han col·locat tanques i en d'altres blocs de formigó.
Recordem que Llívia i Estavar també tenen el seu enllaç barrat. El tancament s’ha fet al passatge sobre el riu Estauja que divideix els dos termes municipals i, a la vegada, el punt fronterer entre l’enclavament i l’administració francesa.
La capital cerdana manté oberta, però, l'avinguda porta de França que la connecta amb la Guingueta d'Ix, la carretera de Llívia i el camí d'Ur, per facilitar l'accés a l'hospital de Cerdanya

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ