La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha registrat una nova defunció per coronavirus aquest dimarts. Aquesta és la tercera mort per COVID-19 al centre hospitalari. Segons ha fet públic a través de les xarxes socials l'alcalde de la seu d'Urgell i president de la fundació, Jordi Fàbrega.
En relació amb la pandèmia, Fàbrega també ha explicat que un usuari del Seminari ha estat traslladat a l'hospital per sospita de la malaltia aquest dimarts. El pacient evoluciona bé i està pendent del resultat del test PCR. La resta d'ancians del seminari s'han aïllat.
Pel que fa a les darreres xifres, al Sant Hospital hi ha ingressats quatre persones per COVID-19 i hi ha dos pacients pendents de resultats. Des de l'esclat de la pandèmia, el centre hospitalari ha donat nou altes, i ha traslladat 7 pacients a altres hospitals, 5 a Lleida i dos a Andorra. En les últimes dades, hi ha 175 persones aïllades a les seves llars, de les quals 29 tenen infecció confirmada. A més, des de l'inici de l'estat d'alarma s'han aïllat als seus domicilis 237 persones, de les quals 62 han superat la malaltia.