Aquest dimarts ja s’han començat a repartir i enviar les comandes de cistelles de la campanya del Parc al Plat. Una iniciativa del Parc natural de l’Alt Pirineu en col·laboració amb el consell comarcal del Pallars Sobirà que agrupa més d’una desena de productors agroalimentaris de la zona i ofereixen els seus productes online durant la crisi sanitària del coronavirus.

La preparació de les comandes es concentra en un obrador i des d’allí arriben als seus clients.

Des del parc es vol posar en valor el treball i l’esforç de l’activitat ramadera que ajuda a mantenir el paisatge i la biodiversitat i dels productors del territori que treballen amb matèria primera kilòmetre 0.
Les comandes de cistelles es poden fer a través del web que s’ha habilitat. Hi ha 7 tipus de cistelles diferents, 2 de les quals amb productes només vegetarians.

Parlen al vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR PARC NATURAL ALT PIRINEU