El productors agroalimentaris del Pallars Jussà també fan una crida al consumidor per tal de pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19. Els productors del programa Al teu gust, aliments del Pallars han dissenyat un seguit de propostes per fer arribar es productes a les cases. En primer lloc s’ha dissenyat uns lots de productes per celebrar la primavera des dels balcons.

A més, des de fa uns dies ja es pot gaudir de la guia conjunta de serveis dels productors i comerços de la comarca que continuen l’activitat aquests dies. A la guia hi ha les indicacions sobre els productes i serveis i les formes d’aconseguir-los, ja sigui servei de comanda o lliurament a domicili.
I s’està treballant en l’elaboració d’ un catàleg conjunt de productes perquè amb una única comanda arribi a casa. De manera que es puguin fer comandes de lots variats que arribin fora del Pallars Jussà.
A la pàgina web del programa Al teu Gust, aliments del Pallars es pot trobar tota la informació.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP