Bellver de Cerdanya no ha pogut celebrar aquest dilluns de Pasqua el seu tradicional aplec de Talló. No ho ha pogut fer com ho fa cada any, tot i que s'ha buscat una solució per fer una edició especial confinament.
L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes de l'escola i l'ajuntament van fer una crida als balladors i balladores perquè enviessin una fotografia amb el vestit típic dels ballets. Amb totes les imatges, s'ha creat aquest video amb les parelles que, recordem, es mantenen fins que es casen tal com mana la tradició. D'aquesta manera, s'ha pogut viure un aplec virtual. Igualment, el poble ha pogut compartir la tradició de les caramelles a través de les cançons que s'han distribuït en un portal web.
El consistori estudia celebrar l'acte més endavant, tot esperant les indicacions del departament de Salut. Treballa amb la previsió de poder celebrar aquesta festivitat al llarg de l'estiu, sempre que les circumstàncies ho permetin.