Des de les seves xarxes socials, l'ajuntament de Puigcerdà ha impulsat un concurs fotogràfic per fer més entretinguts aquests dies de confinament. Amb el nom “Jo em quedo a casa!” s'anima a tothom a compartir la seva experiència en una fotografia i penjar-la a Facebook o Instagram.
El concurs s’ha dividit en tres categories segons la edat del participant: la infantil amb el títol“I tu què fas a casa?”, l'adreçada als joves que s'ha anomenat “I tu com ho portes?” i la tercera categoria, la d’adults, amb el nom de “I tu què veus?”.

Entre tots els participants, es sortejaran periòdicament diferents premis com ara entrades per concerts o teatre, regals, esdeveniments o experiències per gaudir un cop finalitzi el confinament.
Les fotografies s’han de penjar a Facebook o Instagram, etiquetant els perfils de l’ajuntament i acompanyant-les del hashtag #joemquedoacasapuigcerda. També es poden enviar al correu electrònic joemquedoacasa@puigcerda.cat.
Totes les fotografies rebudes s’aniran compartint periòdicament a les xarxes de l’ajuntament de Puigcerdà. De fet, ja n'han començat a arribar unes quantes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ