Aquest dimarts la Diputació de Lleida ha preparat al magatzem de la Caparrella els lots de mascaretes i ulleres de protecció contra el Covid-19 que dimecres s’envien als consells comarcals de la demarcació de Lleida i que els consells repartiran entre els seus ajuntaments. Es tracta d’una compra feta per Diputació a petició dels ajuntaments per abastir als treballadors dels ens locals que són personal essencial com policies locals i altres d’atenció que no han aturat la seva activitat.
La Diputació de Lleida reparteix 50.000 mascaretes i 1200 ulleres de protecció, de les quals 6650 mascaretes i 205 ulleres es repartiran entre les comarques pirinenques de l’Alt Urgell, el Pallars Jussà i Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la part lleidatana de Cerdanya. També la Vall d’Aran rebrà material. La distribució s’ha fet en funció de la població de cada comarca.