Saps quina longitud té la presa de l’embassament de Sant Antoni? O com es diu rosella en pallarès? Aquestes són algunes de les preguntes que aquests dies trobes al Trivial del Pallars Jussà. Una iniciativa que està duent a terme el departament de turisme del consell comarcal del Pallars Jussà per entretenir i difondre, la història, cultura i el patrimoni pallarès.
Si vols conèixer una mica més què hi ha al costat de casa, només cal que miris les preguntes que pengen cada dia als Stories de l’Instagram i participis. Però no només responent, també es pot fer arribar preguntes.
Però no és l’únic Trivial que pots trobar aquests dies, precisament el Pallars Sobirà al seu Instagram té un gran nombre de preguntes que ajuden a conèixer molt millor la comarca tot jugant.
El Pallars Jussà també busca conèixer el Pallars als ulls dels pallaresos, i ho fa fent una crida els veïns i veïnes perquè fotografiïn el Pallars des de casa.

instagram: @pallarsjussaturisme / @pallarssobiratourism