Els pacients covid-19 ingressats a l’hospital de La Seu d’Urgell estan en contacte amb els familiars gràcies a les tauletes electròniques que han aportat entitats de la comarca. Aquest dijous al migdia, l’empresa de telecomunicacions urgellenca Cadí Telecom, ha donat dues tauletes, una per als pacients de l’hospital. L’altre dispositiu va adreçat als usuaris de la llar Sant Josep.

Els malalts aïllats van obrir aquesta finestra comunicativa la setmana passada. Ara el centre hospitalari disposa de tres tauletes.

En les últimes informacions hi ha deu casos confirmats per coronavirus a l’Hospital de La Seu d’Urgell, i un pacient aïllat pendent de resultats. Així com 187 veïns aïllats a casa, dels quals 28 són COVID-19 confirmats.

Parlen al vídeo: MONTSE COLELL, CADÍ TELECOM - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MONTSERRAT BONET, DOCTORA - ESTHER BUSQUETS, SUPERVISORA D’HOSPITALITZACIÓ