Com cada dia a les vuit del vespre, els veïns i veïnes de Puigcerdà han sortit a les finestres i balcons per aplaudir la feina que estan fent els sanitaris durant la pandèmia de la Covid-19. Un reconeixement que aquest dimecres ha estat especial, ja que també ha comptat amb la participació dels diferents cossos de seguretat. Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil han fet sonar les sirenes pels carrers del nucli urbà de Puigcerdà i s'han aturat per dedicar un aplaudiment als que continuen confinats a casa. Un gest que s'ha repetit en els darrers dies també a les portes de l'hospital de Cerdanya.

La situació de la pandèmia a la comarca és de 39 casos positius de coronavirus, dels quals ara mateix hi ha 8 pacients ingressats al centre sanitari transfronterer. També hi ha sis persones aïllades en observació. Des de l'hospital han informat que no hi ha saturació ni a urgències ni a planta i han recordat la importància de quedar-se a casa, un missatge dirigit a tothom i, especialment, als segons residents.