Les finestres i els balcons de La Seu d'Urgell seran escenari de les caramelles infantils aquest dissabte a les 12 del migdia. S'ha convocat als més petits a sortir engalanats a la finestra i al balcó i cantar la cançó "Les flors de la primavera", una fórmula per no suspendre l'activitat.
Els participants han d'assajar la peça musical amb l'acompanyament d'un vídeo, que trobaran a la pàgina de Facebook de l'escola municipal de música de la Seu d'Urgell.
Les caramelles infantils estan organitzades per l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell i el Pla Educatiu d'Entorn i la col•laboració de les AMPES de la ciutat.
Abans però, divendres a les set de la tarda, l'Associació d'Armats de la Seu d'Urgell ha proposat a les associacions i confraries de la ciutat que es toqui de forma conjunta el pas lent de la tradicional Processó de Divendres Sant. La iniciativa es realitzarà als balcons de la ciutat, per recordar a tota la població el sentit d'aquest dia tan especial segons assenyalen els promotors.
Altres tradicions per Setmana Santa que s’intenten mantenir tot i el confinament, és la mona de pasqua. Diversos forns i pastisseries de l’Alt Urgell ofereixen servei a domicili per garantir que no hi ha cap fillol o fillola que es quedi sense mona.