El sector del comerç de Tremp està molt preocupat pel tancament de negocis durant aquests dies de confinament i des del Comerç Associat de Tremp s’ha adreçat una carta a l’Ajuntament per demanar ajuda per pal·liar els efectes que el cessament temporal de l’activitat provocarà al comerç local. Entre altres iniciatives, hi ha l’emissió de vals.

Des del consistori s’ha remarcat que estaran al costat del comerç i que s’estan duent a terme accions per mitigar la crisi causada pel confinament. També que s’estudien mesures per aplicar un cop passi en funció de la capacitat que tinguin.

El que sí que assegura que es farà és seure amb el sector per avaluar perjudicis i mirar de trobar solucions.

Parlen al vídeo: MAITE RAMONEDA, PRESIDENTA COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP - ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL