Sort es troba entre les capitals de comarca on es farà les obres que el Govern ha declarat d’emergència de desplegament de la xarxa de fibra òptica de la Generalitat. Es tracta de deu projectes que afectaran 51 municipis de 16 comarques. La idea és assegurar la connectivitat en uns moments en què és bàsic garantir la cobertura a tot el territori, per les mesures de confinament per frenar el COVID-19.
Les obres connectaran les capitals de comarca i els municipis que hi hagi al seu pas. En el cas de Sort doncs, el tram passa per Llavorsí, i connecta fins a la comarca veïna de la Vall d’Aran, amb la seva capital Vielha.
Amb aquest desplegament només quedarà una capital de comarca pirinenca per connectar, el Pont de Suert, capital de l’Alta Ribagorça, on es preveu que també abans de final d’any hi arribi la fibra òptica.