L'Arxiu Comarcal de Cerdanya proposa un seguit de recursos en línia per utilitzar durant aquests dies de confinament, com ara cercadors de premsa història, del padró i actes municipals o catàlegs d'exposicions que ha fet darrerament. Des de fa anys, l'equipament treballa per oferir la major part de la seva documentació en línia i, en la situació actual, tota aquesta tasca pren més sentit que mai. La digitalització del fons es fa per dos motius.

A més, aquells que vulguin també poden trobar a la xarxa fons fotogràfics, una guia de recerca sobre la guerra civil a Cerdanya o un bloc amb articles extensos sobre, per exemple, el fons notarial de Puigcerdà o l'estiueig a la comarca. Pel que fa a les exposicions, destaca la de l'escolapi Josep Bosom, qui va fotografiar racons dels diferents pobles cerdans i els costums de la seva gent.

La informació que l'Arxiu posa a disposició dels usuaris és molt amplia i, per això, des de l'equipament animen a tothom a utilitzar els diferents recursos des de casa.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA