Aquest dissabte l’Espai cultural La Lira de Tremp havia d’acollir la lectura dramatitzada 2 taüts negres i 2 de blancs. Un espectacle dirigit per Eduard Muntada i interpretat per actrius i actors amateurs del Pallars Jussà. Aquesta obra, per les circumstàncies excepcionals de confinament que es viu s’ha hagut d’anul·lar, tot i que es buscarà nova data.

Tot i que encara no hi ha data per la representació ni per la represa dels assajos de l’obra que es van haver de suspendre abans de mitjans de març, la idea és que es pugui interpretar el més aviat possible.
Es tracta d’una obra amb caràcter 100% pallarès. Ja que és la lectura dramatitzada de la novel·la del pallarès Pep Coll inspirada en un crim comès a Carreu i l’obra està dirigida pel trempolí Eduard Muntada.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP