El consell comarcal Pallars Jussà ha creat un grup d’atenció psicològica per donar suport emocional i afectiu a les persones que ho necessitin davant les situacions causades pel Covid-19. L’atenció es fa via telefònica de dilluns a divendres en horari de matí i tarda. De manera que durant 7 hores al dia, qui ho necessiti pot contactar amb l’equip de psicòlegs del consell comarcal per parlar de temes diversos. Ja sigui per malestar per la situació que s’està vivint, per acompanyament al dol, situacions complicades o solitud, entre altres.
El consell comarcal ha editat un cartell informatiu que difon digitalment amb la informació i telèfon de contacte i on també recorda els contactes telefònics per a altres emergències com urgències socials, violència masclista i violència cap als infants.
Es remarca la idea que els ciutadans no estan sols i que poden trucar per orientació, situacions de conflicte, suport al dol i atenció psicològica.