El Consell Comarcal de Cerdanya impulsa un nou concurs literari per a joves amb l'objectiu de canviar els contes tradicionals i crear històries inclusives i respectuoses amb la diversitat sexual i de gènere. Els nois i noies d'entre 12 i 18 anys que hi vulguin participar, hauran d'utilitzar llenguatge no sexista i construir relats que representin una societat igualitària i justa per a tots els col·lectius.

Un jurat escollirà el relat guanyador, que es donarà a conèixer el dia de Sant Jordi i Santa Jordina. Tot i això, el missatge que es vol transmetre és que, d'alguna manera, tots els participants hauran guanyat.

Els treballs hauran de ser en català, sense faltes d'ortografia, i es podran presentar fins al 15 d’abril. L'extensió màxima és de 6.000 caràcters, sense comptar els espais. S'hauran d'enviar al correu joventut@cerdanya.org, adjuntant el text i un formulari.

Parlen al vídeo: LAURA DAFIS, RESPONSABLE SIAD CERDANYA - NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA