El personal sanitari de planta del Sant Hospital de La Seu d'Urgell ha agraït als urgellencs i a les urgellenques per seguir les mesures de confinament i quedar-se a casa. Han donat les gràcies a través d'un vídeo que han publicat a les xarxes socials. Així també, han enviat un missatge d'esperança, indicant que tot anirà bé.
En les últimes dades, hi ha 9 casos positius confirmats per coronavirus a l'hospital de la capital alt urgellenca. Suma un nou cas respecte al dia anterior. Els pacients estan estables i a planta. També hi ha 196 veïns aïllats a casa, dels quals 27 són COVID-19 confirmats.
Aquest dilluns a més, hi ha hagut una nova donació de material sanitari per part de la comunitat maker de l'Alt Urgell segons ha informat l'alcalde de la ciutat, Jordi Fàbrega. Pel que fa a les mascaretes casolanes, els voluntaris continuen enfilant l'agulla, i ja han confeccionat més de 7.000 mascaretes.