Tal com estan fent la majoria d'ajuntaments de Cerdanya, el consistori de Puigcerdà reparteix mascaretes als treballadors i treballadores dels comerços i establiments de la vila que aquests dies han d'estar oberts per considerar-se serveis essencials, com ara botigues d'alimentació o oficines bancàries. EN total es repartiran un miler de mascaretes reutilitzables.

Aixi, doncs, adoptant les mesures de prevenció necessàries, els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil comproven a cada establiment si es necessiten mascaretes i els expliquen com utilitzar-les correctament.

També se n'han lliurat als usuaris del Servei d'Atenció Domiciliària i als cossos de seguretat.

A banda de Puigcerdà, altres ajuntaments com Bellver, Bolvir, Isòvol o Alp han repartit mascaretes de protecció als veïns per tal de protegir la població de contagiar-se del nou coronavirus.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ