Engegada una campanya de micromecenatge per recaptar diners per a la compra de material sanitari per a la Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell. L'objectiu és ajudar al centre hospitalari a fer front al coronavirus. Les donacions aniran destinades a la compra de material sanitari, concretament,l’ adquisició d’equips de protecció individual. On destaquen elements com mascaretes, guants, bates impermeables i escovillons de recollida vírica.
El promotor de la proposta és un veí de la ciutat, Toni Olm. La campanya de micromecenatge compta amb la certificació del director-gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, Francesc Guerra.
Les aportacions econòmiques es poden realitzar a través de la plataforma Leetchi. La proposta va arrancar divendres dia 3 i la recaptació, aquest dilluns al migdia, ja suma prop de 2.000 euros. Les donacions es podran fer durant 15 dies.