L’Alta Ribagorça és una de les comarques de Catalunya amb una xifra menor de persones infectades per Covid-19. Tot i així des dels ajuntaments es demana als veïns i veïnes prudència i respecte per les mesures per seguir mantenint aquestes dades tan baixes d’infeccions. Les darreres dades oficials confirmen 5 casos positius a l’Alta Ribagorça: 2 al Pont de Suert, 1 a la Vall de Boí i 1 a Vilaller. Unes dades que contrasten amb les comarques veïnes com la Vall d’Aran que passa dels 50 infectats, el Pallars Jussà que registra 62 casos positius i el Pallars Sobirà que en té una 12 de positius.
Aquest cap de setmana precisament, l’Alta Ribagorça ha dut a terme una iniciativa esportiva i solidària de confinament, el Primavera Sport Fest, amb activitats esportives en streaming i donacions per a la recerca mèdica del Covid-19.