Ja són 32 el total de positius per coronavirus detectats a Cerdanya des de l'inici de la pandèmia. Des de l'hospital transfronterer han informat que, d'aquests, 27 són catalans i 5 francesos. Actualment hi ha 10 pacients ingressats al centre sanitari i una persona en observació.
Dels 32 casos detectats, 26 han requerit ingrés a l'hospital. 4 pacients van ser derivats a altres hospitals catalans com l’Althaia de Manresa o l’Arnau de Vilanova de Lleida i dos al centre sanitari de Foix. En total s'han donat 12 altes a domicili i s'ha confirmat una mort pel virus a la comarca.
L'hospital cerdà disposa de 44 llits aïllats per atendre pacients amb la Covid-19, a més dels 14 llits convencionals. De moment no hi ha saturació ni a les urgències ni a planta.
Pel que fa al material sanitari, aquesta setmana ha començat a arribar el que envia CatSalut, a més del que el centre sanitari rep regularment via l'Hospital de Perpinyà. També ha rebut recentment una donació de 300 màscares facials fetes amb impressores 3D d'un grup d'empresaris de la Garrotxa.
A dia d'avui, no hi ha hagut cap cas confirmat de la Covid-19 a les residències de gent gran de Puigcerdà i Bellver. Aquests equipaments han extremat les mesures de prevenció de contagis, com ara la restricció de visites externes.