En motiu de la situació actual d’estat d’alarma i confinament, Pirineus Televisió emetrà en directe els oficis del Bisbat d’Urgell previstos per aquesta Setmana Santa que s’oferiran des de la Catedral de Santa Maria de La Seu d’Urgell.
El diumenge de Rams, a les 12 del migdia s’oferirà la Missa de la Passió del Senyor, el dilluns Sant la Missa Crismal també a les 12 del migdia i dijous Sant a les 7 del vespre la Missa del Sant Sopar. El divendres Sant a les 5 de la tarda es podrà veure l’Acció Litúrgica de la Passió del Senyor i a les 8 del vespre es retransmetrà la Pregària davant del Crist de la Sang. Dissabte Sant, també a les 8 del vespre, s’oferirà la Vetlla Pasqual, i el Diumenge de Pasqua a les 12 del migdia, la Missa Solemne i la Benedicció Pasqual.

Pots consultar l'horari de les retransmissions aquí