L'Associació Esportiva Sedis Bàsquet ha cedit material mèdic al Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya. Segons ha anunciat el club a través d'un comunicat, la donació compta amb material respiratori i altres elements d'atenció mèdica com ara màscares. L'acció ha estat coordinada pels serveis mèdics del club, encapçalats pel doctor Enric Santos.
El club ha mostrat la seva satisfacció de poder contribuir en l'emergència. Així mateix, ha expressat el seu agraïment a la feina dels professionals sanitaris i les persones que col•laboren per sortir d'aquesta situació. A més, s'ha sumat a les crides a respectar el confinament i quedar-se a casa.
També en l'àmbit esportiu, el pilot nargoní Jaume Betriu, s'ha adherit a la campanya per donar màscares de protecció ocular al personal sanitari. Es proporcionen ulleres que habitualment es fan servir en esports de neu o motocròs.

Aquestes lents s'enganxen al cap o al casc i garanteixen una protecció integral de la zona ocular.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT