A primera hora del matí, personal de neteja porta a terme tasques de desinfecció davant l'hospital de Cerdanya. Des de l'inici de la pandèmia del coronavirus, l'ajuntament de Puigcerdà ha intensificat la neteja viària general del municipi, sobretot en aquelles zones més concorregudes, com ara als entorns dels centres sanitaris o davant les farmàcies.

La desinfecció consisteix en netejar la via pública amb una dissolució d’aigua i d’hipoclorit de sodi a l’1% tal i com recomanen les autoritats sanitàries. Per ara són dos vehicles els que fan aquestes tasques i es preveu que a partir de dilluns se n'incorpori un tercer. El servei s'ha fet cada dia i només es va aturar els dies de nevada.
La desinfecció de l'espai públic és una de les mesures per lluitar contra la propagació del Covid-19. Es vol eliminar, així, el virus de les superfícies i zones contaminades. A banda de Puigcerdà, altres municipis cerdans com Alp o Bellver, també han intensificat la neteja i desinfecció durant aquests dies.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ