Aquest dijous al migdia, l’Hospital comarcal del Pallars ha traslladat 4 pacients afectats per Covid-19 en situació estable a l’hotel Segle XX de Tremp. Aquesta mesura s’ha fet per alliberar llits dins de l’hospital comarcal i evitar el col·lapse de les instal·lacions en el cas que hi hagués un gran volum d’ingressos afectats per coronavirus Covid-19.

Es tracta del segon hotel de Tremp que l’hospital utilitza com a hospital de campanya. I des de l’Ajuntament es farà el mateix suport que ja s’està fent en l’altre espai habilitat.

Ja fa 2 setmanes que es va traslladar els pacients de l’ala de llarga estada del centre hospitalari a l’Hotel Alegret on reben les atencions necessàries pel mateix personal que els atenia a l’hospital.
En el cas d’aquest últim trasllat de pacients a l’hotel Segle XX, la idea és que els malalts puguin acabar el seu procés de recuperació i evitar contagis.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP