L’Ajuntament de La Pobla de Segur treballa en l’elaboració d’un protocol local per a la prevenció de violències sexuals en espais de festa i oci. Una eina per garantir unes festes segures i lliures de violències sexistes al municipi. Es tracta d’un projecte conjunt amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctàmbul@s.

Tot i que les sessions participatives hauran d’esperar per la situació actual de confinament, sí que es començaran entrevistes telemàtiques i l’enviament d’una enquesta als veïns i veïnes per fer la diagnosi.
El fet d’elaborar el protocol de forma participativa i implicant diferents agents i col·lectius del municipi ajuda a començar ja el procés de conscienciació de la població de prevenir i eradicar qualsevol tipus de violència sexual.

Parlen al vídeo: SÍLVIA SERVENT, REGIDORA JOVENTUT LA POBLA DE SEGUR