En marxa una campanya a l’Alt Urgell per animar els ciutadans a escriure cartes o fer dibuixos per als pacients de COVID-19 que es troben ingressats a l'hospital de La Seu d'Urgell i al personal sanitari que els atén. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Fundació Sant Hospital i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que busca fer arribar missatges de suport als pacients i a tot el personal sanitari que treballa dia a dia per fer front a la malaltia tant els infermers, metges, vetlladors, auxiliars així com el personal de netejar, voluntaris i administració atès que no poden gaudir de la companyia d'amics i familiars. Els missatges es poden fer arribar al correu electrònic hospital@fsh.cat.
Una proposta similar és la de l'escola sant climent de coll de nargó. Aquesta setmana han començat a fer arribar dibuixos i escrits a l'hospital urgellenc i a les residències de gent gran de la comarca. La finalitat segons els impulsors és treure un somriure i fer arribar escalf a tots els padrins i padrines de l'Alt Urgell i els malalts ingressats que aquests dies no poden rebre visites.
Pel que fa als casos positius de coronavirus, hi ha 7 pacients confirmats a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, segons ha informat l'alcalde, Jordi Fàbrega. També hi ha 139 veïns aïllats a casa, i 22 positius confirmats. L’Associació d’ Hostaleria de l’Alt Urgell s’ha posat a disposició de Deparament de Salut. En aquesta línia, l’alcalde ha s'ha visitat el Parador de Turisme per estudiar la possibilitat que esdevingui en cas d'urgència un possible hotel-hospital.