El Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-reig, proposen fer música al balcó per a tota la comunitat el proper dissabte 4 d’abril.

Per participar a aquesta iniciativa, s'han de descarregar les partitures, que estan adaptades per diferents instruments: Jazz Suite 2, Vals de Xostakóvitx i el Ball de l’Àliga de la Patum de Berga. Després d'assajar les peces musicals, el dissabte a les 18h els participants hauran de sortir al balcó o finestra i interpretar-les, primer el vals i després la música de la Patum.

Des del conservatori animen a tothom a participar-hi i a compartir el vídeo a les xarxes socials amb l’etiqueta #JoComparteixoMúsica.

Aquests dies els centres del conservatori mantenen l’activitat, realitzant acompanyament i seguiment a l’alumnat aprofitant les noves tecnologies i els mitjans tant de professorat com de l’alumnat. Tot i això, els nois i noies troben a faltar reunir-se per interpretar les peces musicals i, per aquest motiu, s'ha ideat aquesta iniciativa, que ja s'ha fet a altres poblacions catalanes.