El Festival de Música Antiga dels Pirineus cancel·la l’edició prevista per aquest any 2020 a causa de l’actual situació que es viu amb el Covid-19. Aquesta havia de ser la desena edició del Festival, en la qual hi participaven 38 municipis i hi havia programats 53 concerts de 21 formacions entre els mesos de juliol i agost.
FEMAP explica en el comunicat enviat que la incertesa sobre les dates d’autorització per a espectacles i obertura de fronteres, indispensable perquè arribin moltes de les formacions previstes, ha fet prendre aquesta decisió i aturar totes les inversions prèvies per al desenvolupament del festival.
Dins del programa també es preveia el FEMAP Social, amb 19 actuacions en centres amb col·lectius en risc, en col·laboració amb el Conservatori de Música dels Pirineus.
El Festival de Música Antiga dels Pirineus contempla reprogramar per a l'edició del 2021, en la mesura que sigui possible, els mateixos concerts que estaven previstos per enguany.