Aquests dies les biblioteques estan tancades al públic però això no vol dir que s'hagin aturat. Per fer més amè el confinament, algunes d'elles porten a terme iniciatives en línia dirigides als seus usuaris i a la població en general. És el cas de la biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, que aquests dies fa un seguit de propostes i recomanacions a través de les xarxes socials. A més també anima a tothom a utilitzar la plataforma ebiblio.

Cada dia, la biblioteca de Puigcerdà fa, doncs, tres propostes, tant per a adults com per als lectors més joves.

Llegir 'Ser feliç a Alaska' de Rafael Santandreu o 'Cinc contes divertits per llegir en 5 minuts', d'Anna Punset, conèixer els formatges artesans catalans o jugar en línia al trivial o fer puzzles, són algunes de les últimes propostes que, com hem dit, es poden trobar al compte que la biblioteca té a xarxes com Facebook o Instagram.

Parlen al vídeo: MARI ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA