S’ha obert una borsa de treball per a persones que dins d’aquesta situació d’emergència pel Covid-19 vulguin treballar de forma temporal al sector sociosanitari. L’Ajuntament de Tremp, en coordinació amb el departament de Salut, ha posat en marxa una recollida de currículums per agilitzar el procés.

No es demana experiència prèvia al sector, ja que els que no en tinguin se’ls farà una formació molt bàsica telemàtica. Al portal web de l’Ajuntament de Tremp hi ha tota la informació i documentació necessària per incorporar-se a aquesta borsa de treball.

Les ofertes de feina es publicaran al portal Feina Activa, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, però l’Ajuntament ja disposarà de les dades dels interessats, fet que agilitzarà les contractacions. La contractació del personal necessari anirà a càrrec d'empreses del sector sanitari i es preveu que es puguin demanar diferents perfils: personal sanitari, administratius, cuidadors de gent gran, auxiliars o conductors, entre altres.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP