Agents dels Mossos d'Esquadra de Manresa s'han traslladat a la comissaria de la Seu d'Urgell per cobrir les baixes dels deu agents que han donat positiu per coronavirus. També hi ha una vintena de policies que estan en aïllament amb símptomes de la COVID-19. Així ho ha explicat a Pirineus TV el portaveu del sindicat USPAC, Albert Palacio.
USPAC demana que es facin proves a tots els agents de la Regió Policial Pirineu Occidental que han estat en contacte amb els afectats. També assenyalen que les patrulles es mouen per tot el Pirineu i que per tant, si els agents que patrullen estan infectats, poden esdevenir un focus de propagació, en una zona amb un alt percentatge de gent gran.
En aquesta mateixa línia s'ha expressat el sindicat policial SAP-Fepol. A través d'un comunicat, han explicat que la comissaria de la capital alt urgellenca és una de les més afectades per la COVID-19. Demanen que els agents que han estat en contacte amb el personal de la plantilla que ha donat positiu i els que mostren símptomes sense tenir resultats, també estiguin confinats, per tal de minimitzar l'impacte de la propagació.
Aquest sindicat alerta que si no es prenen mesures, es podria arribar a un escenari en què no hi hagi agents en els pròxims dies. Cal dir que ja s'han realitzat tasques de desinfecció a la comissaria.