Sydney Wiese ha donat positiu en les proves del coronavirus. La fins ara jugadora del Cadí La Seu, ha explicat a través de les xarxes socials, que es troba bé i que mostra "símptomes lleus" com són la pèrdua del gust i de l'olfacte.
Wiese ha recordat que ara pot transmetre la malaltia i que per això ha iniciat una quarantena. Ha subratllat que "tothom s'ha d'implicar per aturar la propagació del virus, pel que espera que tothom es confini.
Quan es van aplicar les primeres restriccions pel coronavirus a Catalunya ara fa dues setmanes, l'aler d'Arizona va arribar a un acord amistós amb el Sedis Bàsquet per rescindir el contracte d'aquesta temporada. La decisió facilitava que la jugadora pogués tornar als Estats Units i evitar posteriors restriccions en els vols. I, en conseqüència, que la nord-americana estigués preparada per a la nova temporada de la WNBA, on juga amb Los Angeles Sparks.
Es desconeix de moment si Wiese es va contagiar mentre estava a la Seu d'Urgell o bé quan ja havia arribat al seu país. A l'hospital de la capital alt urgellenca, en les últimes dades facilitades pel departament de Salut, hi ha 5 casos positius de COVID-19. Tots ells es troben estables i planta.