Ja són 22 els positius de coronavirus confirmats a Cerdanya. El nombre de pacients amb la Covid-19 s'ha multiplicat en els últims dies: dimecres passat existien cinc positius a la comarca i, en només cinc dies, s'han més que quadruplicat fins a superat la vintena.
Des de l’Hospital de Cerdanya han informat que aquest dilluns al matí hi havia 12 pacients ingressats a planta i una persona en observació.
Dels 22 casos detectats des de l'inici de la pandèmia, 18 han requerit ingrés al centre sanitari transfronterer. Tres pacients van ser derivats a altres hospitals catalans com l'Althaia de Manresa o l'Arnau de Vilanova de Lleida i un a un centre francès. Dos persones que van donar positiu ja han rebut l'alta i es troben al seu domicili. Des de l'hospital de Cerdanya han indicat que no hi ha hagut cap mort confirmada per coronavirus.
Pel que fa a la situació de les instal·lacions hospitalàries cerdanes, de moment no hi ha saturació ni a urgències ni tampoc manca de llits per atendre els positius de coronavirus. El centre espera l'arribada, en els pròxims dies, del material que distribuirà el departament de Salut arreu del país.