La situació de pandèmia actual pel Covid-19 ha obligat als ajuntaments a anul·lar o ajornar tots els actes multitudinaris per evitar contagis. L'ajuntament de Llívia ha anunciat aquest dijous que ajornava la seva festa major, que s'havia de celebrar del 17 al 20 d'abril. Des del consistori han explicat que ha estat una decisió difícil però necessària.

Pasqüetes 2020 ja tenia totes les activitats programades, les que cada any tenen molt bona acollida, com concerts, animacions infantils, sardanes o ball de tarda.

L'equip municipal llivienc ha deixat clar que es tracta d'un ajornament i no d'una cancel·lació, ja que confien en poder celebrar la seva festa major més endavant, tot i que encara no ha fixat les dates.

Llívia sempre dona el tret de sortida a les festes majors de Cerdanya. La segueixen les de Bolvir i Guils al maig i les de Bellver i Alp al juny. Segons com evolucioni la situació, la resta d'ajuntaments decidiran si, com Llívia, també ajornen les seves celebracions.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA