Les farmàcies de la Seu d’Urgell han repartit aquest divendres 1.000 mascaretes casolanes, de manera gratuïta, a les persones que cuiden gent gran i a persones malaltes. Les 5 farmàcies de la ciutat han lliurat mascaretes a aquest col•lectiu de persones que ho necessiten per al seu dia a dia i evitar contagiar-se del coronavirus.
En el moment de recollir la mascareta, han deixat el número de DNI a la farmàcia, perquè cada establiment pugui portar un registre del nombre de mascaretes que ha lliurat amb les dades de les persones que les han recollit. A més, les farmàcies han donat les instruccions de com cal rentar aquestes mascaretes després del seu ús diari.
El grup de cosidores d’aquestes mascaretes casolanes n’aniran confeccionant més amb l’objectiu de fer-les arribar a tantes persones particulars com sigui possible.
Des del consistori alt urgellenc han ha asegurat que amb responsabilitat i solidaritat es farà front a la pandèmia.

Aquest divendres també s’ha dut a terme la desinfecció de les entrades i l’entorn del Sant Hospital. Així com de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra i del recinte de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL