L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha ajornat el cobrament dels tributs municipals i altres ingressos mentre estigui en vigor l’estat d’alarma. Una decisió que s’afegeix al paquet de mesures de caràcter econòmic del consistori per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia del coronavirus. Així doncs, es paralitza l’emissió de rebuts i liquidacions d’impostos i taxes mentre duri el període d’alarma. I es concediran noves facilitats per al pagament dels deutes, com ara ajornaments i/o fraccionaments sense recàrrec, en l’exercici del 2020.

L’escola Municipal de Música, continua donant classes de manera telemàtica, pel que es cobrarà la part proporcional d’aquest servei, però de manera ajornada. No es liquidaran les ocupacions de via pública per aquells negocis que no poden oferir els seus serveis en aquest període.

Segueixen en funcionament els serveis d’ajuda a domicili i de teleassistència, i també s’ajornarà la seva facturació fins que no finalitzi l’estat d’alarma.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL