Oberta la convocatòria per participar en els Premis Literaris Homilies d'Organyà. El termini per presentar els treballs acaba el pròxim 15 de maig. L'obra guanyadora del Premi Pirineu de narració literària rebrà 2.000 euros i el text finalista mil euros, aportats per l'Ajuntament d'Organyà. La dotació dels guardons en les diferents categories supera enguany els 6.000 euros.

Està previst que els guanyadors rebrin el premi el 5 de setembre en el marc de la 24ª edició de la Fira del Llibre del Pirineu.

Autors, editors i llibreters del territori es reuneixen en aquesta festa literària que compta amb un ampli programa d'actes, espectacles literaris, concerts, visites guiades i animacions infantils on destaca la lectura de les homilies modernes i la carrerada de llibres,
Els Premis Literaris Homilies d'Organyà compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de les Dones, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D'ORGANYÀ