Per mantenir les mesures per evitar més contagis de coronavirus es necessita material sanitari, tant als centres hospitalaris com a les residències de gent gran. L'ajuntament de Puigcerdà va fer una crida a tots aquells veïns i veïnes que tinguessin material i el volguessin donar a aquells que més ho necessiten. En pocs dies, s'ha pogut recollir material divers, com ara màscares, guants o productes desinfectants.

El consistori ja ha lliurat una part d'aquest material a la Fundació Hospital de Puigcerdà, és a dir, l'Àrea Bàsica de Salut i la Residència Sociosanitària, i també a l’Hospital de Cerdanya. Ho anirà fent a mesure que es reculli més material.
A banda, altres ajuntaments com el de Bellver, Alp o Bolvir estan repartint aquests dies mascaretes a aquells veïns i veïnes que ho sol·liciten. El seu ús ha de ser per sortides de primera necessitat i no per sortides restringides pel Govern.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ