En les darreres hores s'han detectat dos nous positius de covid-19 a Cerdanya, que eleven a un total de 5 el nombre de casos confirmats a la comarca. Es tracta d'un home de Puigcerdà de 56 anys i d'una dona de Barcelona de 66 anys, ambdós ingressats a l'hospital de Cerdanya.
Recordem que els altres tres casos confirmats són un home de 53 anys que va ser traslladat a l'hospital de Manresa, una dona de 70 anys ingressada a l'hospital de Cerdanya i un home de 62 anys (contacte del primer cas) que va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Així, doncs, dels cinc casos tres estan ingressats al centre sanitari transfronterer i dos en altres hospitals. A banda, hi ha sis persones en observació.
El cas d'un positiu detectat al CAP de Puigcerdà s'ha desmentit, ja que es tractava d'una dona de Barcelona amb segona residència a la comarca que va ser diagnosticada a la ciutat comtal però que, com que té el metge de capçalera a Puigcerdà, s'havia comptabilitzat. La dona, però, no ha estat aquests dies a Cerdanya.