Augmenta el nombre de casos de coronaviurs a l’hospital de La Seu d’Urgell. Ja són quatre les persones ingressades al centre hospitalari que han donat positiu per covid-19. I, hi ha dues persones pendents de resultats. Segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, els pacients es troben estables i a planta.
A la capital alt urgellenca, també hi ha una quarantena de veïns confinats i sis persones amb coronavirus a casa. Tots ells es troben bé.
L'alcalde de La Seu i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha assegurat que el centre mèdic encara té llits lliures i que hi ha marge de maniobra per a cobrir l'assistència de nous malalts. Tanmateix, ha subratllat que cada cop hi ha més diagnosticats. Pel que Fàbrega ha reiterat que cal quedar-se a casa per evitar contagis.
En aquesta situació de crisi pel coronavirus, els professionals sanitaris de la Fundació Sant Hospital i del Centre d’Atenció Primària de La Seu d’Urgell han rebut l’aplaudiment diari de la ciutadania aquest dimecres a les 8 del vespre. També s’hi han sumat els cossos de seguretat i emergències en un emotiu homenatge.