Adjudicades les obres de manteniment de l'edifici de l'Ajuntament d'Organyà. L'actuació consisteix en la rehabilitació de la teulada i la façana. El pressupost de la reforma és de 46.200 euros amb IVA. S'han presentat tres ofertes per executar els treballs. Finalment, aniran a càrrec de l'empresa Àrids i Formigons Pont d'Espia, SL i tindran una durada de dos mesos.

L'ajuntament d'Organyà també ha adjudicat en aquesta mateixa empresa, la renovació de les canonades d'abastament d'aigua dels carrers de Vilansats i Cooperativa Santa Fe. Aquesta actuació s'ha pressupostat en 33.700 euros amb IVA. El termini de les obres s'estableix en un mes. Es tracta d'una actuació per millorar la xarxa de distribució d'aigua potable del costat oest del nucli d'Organyà, així com per millorar-ne la gestió i el servei.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D'ORGANYÀ