Aquest dimecres, l’Agrupació de Sanitat de l’Exèrcit ha realitzat tasques de desinfecció al Centre Geriàtric del Pirineu ubicat a la Pobla de Segur i on hi ha casos de Covid-19 entre els residents.

La desinfecció s’ha fet bàsicament amb nebulització i hi ha participat un equip de sis experts de l’exèrcit. Es tracta d’una actuació dins de l’Operació Balmis, de suport de l’exèrcit a centres civils. De moment és la primera que es fa a la zona, i a petició del consistori.

El Centre Geriàtric del Pirineu ha registrat entre els seus residents 2 morts per coronavirus, 6 hospitalitzats i 8 confinats a la residència. També un 35% de la plantilla està de baixa per simptomatologia de la malaltia o altres patologies. El centre ha emès un comunicat d’agraïment a tots els agents que els ajuden al dia a dia.

Parlen al vídeo: JORGE GALÁN, COMANDANT VETERINARI AGRUSAN3 DE SARAGOSSA - MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR - SEVERO VIÑUALES, SUBOFICIAL MAJOR AGBS