L’Alberg La Valira de La Seu d’Urgell ofereix pensió completa, de manera gratuïta, al personal sanitari de la capital alturgellenca. Els professionals de la salut poden utilitzar les instal•lacions per menjar, dormir, dutxar-se i descansar després de la seva jornada laboral, en lloc d’anar als seus respectius domicilis habituals. L’objectiu és prevenir possibles contagis dels professionals de la sanitat de coronavirus cap a les seves respectives famílies, mentre duri aquesta crisi sanitària. La mesura també s'adreça als professionals que viuen fora de la ciutat, per evitar desplaçaments més llargs.
I en aquest context, l’alcalde de la capital alt urgellenca, Jordi Fàbrega, ha explicat que s’han doblat el nombre de llits del centre hospitalari i que s'ha habilitat llocs d'Unitats de Cures Intensives en cas que se saturi aquest servei en els hospitals de referència.
Segons les darreres informacions publicades pel departament de Salut, hi ha confirmats dos casos positius per coronaviurs a l’Hospital de la Seu d’urgell. Els pacients es troben estables i a planta. HI ha dues persones més ingressades per pneumònia pendents de resultats.