El consell comarcal del Pallars Sobirà ha habilitat una pàgina web davant l’emergència del coronavirus Covid-19. Es tracta d’un portal que recull informació d’interès per tal que tots els veïns i veïnes tinguin una forma ràpida i àgil per trobar informació referent a qualsevol aspecte del virus.
Des d’aquí es té accés als canals oficials de Salut i de la Generalitat en general, els serveis que hi ha arreu de la comarca del Pallars Sobirà, el funcionament del voluntariat i fins i tot propostes d’entreteniment i formació per fer des de casa. També es facilita la informació dels establiments que ofereixen serveis a domicili i altres serveis de suport. A més, que és una eina per posar en comú iniciatives que ajudin a passar aquests dies de forma més amena però també més segura.

joactuo.pallarssobira.cat