L'Oficina Jove de Cerdanya ja ha donat a conèixer les dues propostes que s'han presentat en la tercera edició dels pressupostos participatius. Es tracta d'un festival d'arts escèniques que vol organitzar el grup jove de teatre de Bellver i la producció d'un curtmetratge cerdà que ha proposat el grup memeslacerdanya.

L’objectiu dels pressupostos participatius és que els joves d'entre 14 i 30 anys puguin decidir quines activitats volen fer a la comarca. La proposta guanyadora s’emportarà 2000 euros per fer-la realitat i seran els mateixos nois i noies els qui s’encarregaran d’organitzar-la.
Així, doncs, ara s'obre el període de votació fins al 30 de març. Aquesta, es fa a través de les xarxes socials.

El proper dilluns es coneixerà quina de les dues propostes ha tingut més suport i, per tant, disposarà d'aquests 2000 euros per tirar endavant el projecte.
Recordem que les dues primeres edicions van tenir cadascuna dues propostes guanyadores. Aquestes van ser un taller de ball K-POP, un campament off-line, una gimcana i la fira Eco Bellver.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA